Saltar al contenido

Restaurante el pedritxes

Portada » Ingredients locals: La clau de la qualitat al restaurant les Pedritxes

Ingredients locals: La clau de la qualitat al restaurant les Pedritxes

  Proveïdors de proximitat i temporada: La fórmula per a plats excepcionals

  En el món de la gastronomia, la qualitat dels ingredients és fonamental per a l’èxit de qualsevol plat. Al nostre restaurant de menú a Matadepera, ens enorgullim de treballar amb proveïdors locals que ens subministren ingredients frescos i de temporada. Aquests proveïdors no només contribueixen a la qualitat dels nostres plats, sinó que també ens permeten oferir una experiència gastronòmica autèntica i sostenible.
  En aquest article, presentarem alguns dels nostres proveïdors locals i parlarem sobre com els ingredients de temporada es reflecteixen en el nostre menú.

  Proveïdors Locals: Els nostres socis en qualitat

  Un dels nostres proveïdors més estimats és la carnisseria de Vic, coneguda per la seva excel·lència en la producció de fuet.
  El Fuet de Vic que servim al nostre restaurant de menú a Matadepera és un producte artesanal, elaborat amb les millors carns i seguint mètodes tradicionals. Aquest fuet, amb la seva textura suau i sabor intens, és un dels favorits dels nostres clients.

  També col·laborem amb un petit productor de formatge manxec a la comarca del Bages.
  El Formatge Manxec que oferim és de maduració mitjana, amb una textura ferma i un gust profund que acompanya perfectament els nostres plats. Utilitzem aquest formatge tant en aperitius com en plats principals, i els nostres clients aprecien la seva qualitat incomparable.

  Un altre dels nostres proveïdors és una granja local que cultiva una varietat de verdures.
  Les Xips vegetals que oferim com a guarnició són fetes amb verdures fresques de temporada, tallades fines i fregides al punt just per mantenir la seva textura cruixent i sabor natural.

  Temporada d’ingredients: El cor del nostre menú

  La nostra filosofia culinària es basa en l’ús d’ingredients de temporada, ja que creiem fermament que els productes frescos i de temporada ofereixen el millor sabor i valor nutricional.
  A la primavera, per exemple, incorporem els maduixots en la nostra Amanida de Primavera amb Maduixots, encenalls de Pernil i Formatge de Cabra Gratinat.
  Els maduixots, amb el seu sabor dolç i fresc, aporten una nota de color i una explosió de sabor que complementa perfectament els altres ingredients de l’amanida.

  A l’estiu, les pinyes tropicals són protagonistes del nostre Ventall de Pinya Tropical amb Pernil Serrano.
  Les pinyes, amb la seva dolçor i acidesa equilibrades, són el complement perfecte per al pernil serrano salat i curat. Aquest plat és una delícia refrescant ideal per als dies calorosos.

  A la tardor, les bolets de Girona arriben al seu màxim esplendor, i les utilitzem en plats com el Fricandó de Vedella de Girona amb Barreja de Bolets. Les bolets fresques, amb el seu sabor terrós i textura carnosa, enriqueixen aquest plat tradicional català, fent-lo un favorit entre els nostres clients.

  A l’hivern, el peix fresc de la costa catalana és l’estrella.
  La nostra Suprema d’Orada amb llit de verduretes i salsa de cranc és un exemple perfecte de com els ingredients de temporada poden elevar un plat a un altre nivell. L’orada, pescada el mateix dia, es cuina al punt per mantenir la seva frescor i sabor natural.

  La importància de la sostenibilitat

  Treballar amb proveïdors locals no només ens permet garantir la qualitat dels nostres ingredients, sinó que també ens ajuda a reduir la nostra petjada de carboni i a suportar l’economia local.
  En el nuestro restaurant de menú a Matadepera, ens comprometem amb la sostenibilitat i la responsabilitat social, assegurant-nos que cada plat no només sigui deliciós, sinó també èticament responsable.

  La qualitat dels nostres plats depèn en gran mesura dels ingredients que utilitzem. Gràcies als nostres proveïdors locals i a la nostra dedicació a utilitzar ingredients de temporada, podem oferir una experiència gastronòmica que és tant satisfactòria com sostenible.
  Convidem a tots els nostres clients a descobrir els sabors autèntics i frescos del nostre restaurant de menú a Matadepera, on cada plat és una celebració de la terra i les seves riqueses.